Logo


Pelastettuja hevosia laitumella
Etusivu          Näin Hill View Farm toimii          Kummieläimet          More in English

Aladdin

Aladdin

Orpo ponivarsa

Aladdinin emä kuoli muovin aiheuttamaan suolikukokseen ja kohdun ulosluiskahdukseen päivä Aladdinin syntymän jälkeen. Otterin perheen esikoistytär Emma ja Hill View Farmin viikonloppupojat (eli ns. Silver Shoe’s Pony Club) ottivat vastuun orpovarsan ruokinnasta ja huolehtivat tunnollisesti siitä, että varsa sai tarpeeksi maitoa ja että karsinassa oli aina puhtaat oljet. Kahden viikon tuttipulloruokinnan jälkeen Aladdin alkoi juoda maitonsa kulhosta.

Aladdin on ujo pieni orivarsa, joka pikkuhiljaa tutustuu tilan muihin hevosiin. Koska Aladdin tarvitsi intensiivihoitoa niin pitkään aluksi, sitä pidettiin lähellä päärakennusta eikä laitumella muiden hevosten kanssa. Aladdin tottui tilan pihalla pyöriviin aaseihin, mutta arastelee vielä muita hevosia ja poneja, vaikka onkin siirtynyt jo viettämään yönsä varsinaisessa tallissa.

Aladdin on myös mukana erityislasten vierailuilla. Lapset ovat ihmeissään nähdessään niin pienen hevosen. Aladdinia uskaltavat harjata myös ne lapset joita isommat hevoset ja ponit pelottavat.


Yhteystiedot