Logo


Pelastettuja hevosia laitumella
Etusivu          Näin Hill View Farm toimii          Kummieläimet          More in English

Polo

Polo


Emän hylkäämästä varsasta kasvoi lasten kaveri

Polon emä oli turistiratsastushevonen Ootyn kaupungin kaduilla. Tiineenä ollessaan emä kärsi vaikeasta ähkystä, koska joutuessaan etsimään kaduilta roskia ruoakseen se oli tullut nielleeksi myös muovia. Kun pieni orivarsa syntyi, emä ei hyväksynyt varsaansa. Aluksi omistajat lypsivät siltä maitoa ja juottivat varsaa, mutta lopulta he kokivat sen liian työlääksi. He toivat varsan (jolla oli kaulassaan panta, jossa luki ’Polo’) Hill View Farmille. Polo-varsaa juotettiin muutaman viikon ajan tuttipullosta. Kun se ymmärsi kuinka ämpäristä juodaan, se alkoi saada maitoateriansa kulhosta.

Otterien perheen esikoistytär Emma oli Polon tullessa tilalle vasta 4-vuotias eikä vielä varsinaisesti mukana eläinten hoidossa, mutta sittemmin Emman ja Polon ystävyys on kehittynyt ja lujittunut. Kaksikko huvittelee yhdessä mm. harjoittelemalla hyppäämistä. Emma ohjaa myös kylän lapsia ponien hoidossa ja auttaa erityislasten terapiaratsastuksessa.

Polo on luonteeltaan aikamoinen veijari. Karsinoiden ja porttien salvat eivät Poloa estele, jos se on niin päättänyt. Usein Polo löytyykin aamuisin jostain muualta kuin mihin se illalla jätettiin.


Yhteystiedot